Trochę mnie tutaj mało,ale ostatnimi czasy mam tyle roboty,że nie wiem w co włożyć ręce.Nawet na blogu kursowym ciszej ostatnio.
Czas przedświąteczny to i roboty więcej.
Wiadomo,że świąteczny czas to goście i pyszne jedzenie na stole.
U nas w Polsce tak zwana zimna płyta dalej jest bardzo popularna i niektórzy nie wyobrażają sobie przyjęcia bez szyneczek i wędlinek.
Oto kilka świetnych przykładów na piękne ich podanie.
Nie wszystko tutaj jest w moim guście,ale o gustach się nie dyskutuje;)
Wstawiałam posta i zgłodniałam chyba polecę po kromala;))
Pozdrawiam;))
O O Ilonko alety wspaniałą jesteś to coś dla mnie pelna elegancja francja będe wracać to tego posta niejednokrotnie kochana jesteś dziękuję buziaczki ślę Marii
OdpowiedzUsuńIlonko! Może nie wszystkie ale niektóre z nich chętnie wykorzystam:) Zrobiłam sobie herbatkę ale po obejrzeniu chyba pójdę do lodówki mimo, że dla mnie za wcześnie na jedzonko. Buziaki
OdpowiedzUsuńNajbardziej chyba podoba mi się statek i szaszłyki z owoców:) Całość świetna. Aż żal ruszać taki krajobraz zimnej płyty
OdpowiedzUsuńWitam serdecznie
OdpowiedzUsuńBardzo podoba mi się talerz z bukietem kwiatów, czy to sałatka? Jeśli tak to jaka, o ile może Pani zdradzić swój sekret.
Pozdrawiam Iza Richter.
Witam, wydaje mi się, że kwiaty zrobione są z posiekanego, ugotowanego na twardo białka jaja, część jest barwiona sokiem buraczanym. Pozdrawiam, Danuta
Usuń